LAVEX AS kaupade müügiks ettevalmistamise teenused

Vastavalt määrusele (EL) nr 1169/2011 peab igal Euroopa Liidus lõpptarbijatele müüdaval toiduainel olema toidualane teave liikmesriigi tarbijatele arusaadavas keeles. LAVEX AS palub Teil märkida tellimuse kommentaaridesse, milline märgistamise teenus Teile kõige paremini sobib:
1. Teenus puudub
Teie valik on tellitud toodetele prinditud eestikeelset märgistust mitte saada. Teie tellimust käsitletakse PRIORITEETSENA ja see lähetatakse harilikult samal või hiljemalt järgmisel tööpäeval. Kohustuslikud andmed antakse Teile eesti keeles edasi LAVEX AS tellimiskeskkonnas.
2. Baasteenus
Prindime teile tõlgitud märgistuse eesti keeles ning lisame kleebised kauba juurde, et Teil oleks võimalik need igale tootele lisada. Teie tellimust käsitletakse PRIORITEETSENA ja see lähetatakse harilikult samal või hiljemalt järgmisel tööpäeval. Teenus on tasuta.
3. Standardteenus
Prindime Teile tõlgitud märgistuse eesti keeles ning:
– kleebime nõutava teabe eraldi igale tootele, mille hind arvel on vähemalt 0.50€ + km.
– Lisame kauba juurde kleebised toodetele, mille hind arvel on kuni 0.49€ + km, et saaksite need igale tootele ise kleepida.
Teie tellimus lähetatakse harilikult 3-7 päeva jooksul. Teenus on tasuta.
4. Täisteenus
Trükime ja kleebime tõlgitud eestikeelse märgistuse eraldi igale tootele. Teie tellimuse tarneaeg on tavaliselt 8-14 päeva. Teenuse maksumus on 0.09€ + km iga kleebise eest, mille kinnitame kuni 0.49€ + km maksumusega tootele.